tarekg.dk

Hvem er Tarek K. Ghanoum?

Jeg hedder Tarek K. Ghanoum og har en alsidig baggrund, som inkluderer uddannelse som sergent fra hæren, civiløkonom fra Copenhagen Business School, samt kvalifikationer i diplom- og projektledelse. Min karriere har spændt over roller som debattør, freelancejournalist og akademiker, hvilket har medført et væld af indlæg på sociale medier, publikationer i både nationale og internationale aviser, samt deltagelse i diverse radio- og tv-programmer. Derudover har jeg produceret en række uddannelsesmæssige og informative videoer.

Siden 2017 har jeg dedikeret mig til at producere højkvalitetsvideoer, der dækker et bredt spektrum af emner såsom politik, økonomi, integration, og sundhed. Disse videoer har opnået betydelig opmærksomhed og debat, med over 170.000 visninger og 50.000 interaktioner i løbet af en enkelt måned. Flere af disse videoer er blevet anvendt i undervisningsøjemed og nogle er blevet faktatjekket af 'Tjek Det'.

Mit formål med disse videoer er at oplyse og udfordre konventionelle diskussioner, især om emner relateret til indvandrere og efterkommere. Som civiløkonom adresserer jeg emner som økonomisk ulighed, kulturens indflydelse på nationaløkonomi og sammenhængen mellem økonomi og styreformer, for at fremme en bredere og dybere forståelse af disse komplekse emner.

Professionelt har jeg arbejdet i konsulentbranchen med fokus på dataanalyse, workshopfacilitering og projektledelse. Jeg underviser også i statistik ved Copenhagen Business School og arbejder som sergent i hærens reserve.

Jeg inviterer dig til at følge min fortsatte rejse her og på sociale medier, og opfordrer dig til at kontakte mig for spørgsmål, foredragsbookinger eller andre henvendelser.

Karriere

 • Copenhagen Business School

  M.Sc. in Economics and Business Administration (cand.merc.), Applied Economics and Finance (AEF)-- 2019- 2021

 • Copenhagen Business School

  Bachelor's degree, Business Administration and Management, General-- 2016- 2019

 • Probana Business School

  Diplomleder (DIP) - Mini MBA-- 2016- 2017

 • Hærens Kampskole (HKS)

  Sergent-- 2013- 2014

 • Hærens Sergent Skole (HSGS)

  Sergent-- 2013- 2013

 • DTU - Technical University of Denmark

  Matematik og Teknologi-- 2010 - 2012

 • Højere Teknisk Eksamen (HTX)

  BioTek-- 2007 - 2010