Alle mine videoer er gratis, men…

For at levere en 2-3 minutters video kræver det at jeg bruger et par dage på at brainstorme emner. Efterfølgende starter min research fase, hvor jeg gennemgår tonsvis af artikler og køber bogmaterialle, for derefter at skrive en kortfattet tale. Først nu stiller jeg mig foran kameraet efter slipset er sat på plads. Sidste trin er at redigere videoen og debattere med alle typer af følgere på de sociale medier.

Ovenstående trin er tidskrævende og kan til tider være økonomisk belastende. Jeg gør det dog fordi jeg brænder for det. Håber dog at du vil støtte mig i mit arbejde så jeg kan fortsætte med at levere videoer med en vis grad af kvalitet.

Din støtte vil blive brugt på at finansiere opkøb af bøger, udstyr og redigeringsmateriale. Ingen af donationerne går til lønninger. Skulle der være overskud, så vil det blive doneret til NGO’er, der kæmper for miljøet.

Du kan støtte med mindre beløb, én bogs pris eller et frivilligt beløb! Alle donationerne er værdsatte og vil blive brugt til at levere videoer, der kan informere og inspirere.

Mærk overførslen: Donation

hjælp mig

——————————————————————

 kr. 
Personal Info

Donation Total:  kr. 10.00